Abademy ailesine dahil olma süreci nasıl oluyor?

Abademy ailesine dahil olma süreci nasıl oluyor ?

Çocuğumun ilk eğitim süreçleri nasıl ilerliyor, bizleri neler bekliyor?

Ailemizle tanışmak ve çocuğunuz için detaylı bilgileri edinmek için öncelikle randevu oluşturmanız gerekmektedir.

Randevu gününüz ve saatinizde kuruma geldiğinizde, kurucumuz Selim Parlak ve koordinatörümüz Merve Şen ile aklınızdaki soruları cevaplandırıp kurumumuz hakkında detaylı bilgiyi edinirken, terapistlerimizden biri çocuğumuzu gelişimsel değerlendirme seansına alır.

📌Bu seansta neler olur?

Bu seansta terapist çocuğun yaşına uygun olaran beş gelişim alanını değerlendirir ve davranışlarda ki ilk gözlemlerini edinir. Ardından sizlere seans hakkında geri bildirim sağlar.

📌İlk seanslar nasıl ilerler?

İlk seanslarda önceliğimiz çocuğunuz ile terapistin güven ve sevgi bağının oluşmasıdır, ardından sürece alışan öğrencimizin seans akışına koordinatörümüz Merve Şen dahil olur ve Pep-r ölçeğini uygular. Ölçek sonucuna göre öğrencimizin ders programı (data) oluşturulur. Program akışı öğrencimizin bir beceriden ard arda üç gün 80 ve üzeri puan almasıyla üst programlara doğru ivme kazanır. Ardından uygulamalı aile eğitimlerimiz başlar.

📌Uygulamalı aile eğitimi nedir?

Seanslara siz sevgili velilerimizin dahil olması eğitimi ve çocuğunuzu yakından takip etmesi demektir. Bu süreç 10 dakikalık gözlemlerle başlar ve 40 dakika sizlerin seans işler duruma gelmesiyle sonlanır.